Boliden

Planerare

Gällivare

JOB_007661

 

Som el planerare ansvarar du tillsammans med maskingruppen för Gruv-El över drift-, underhåll och långtidsplanering på Aitiks gruvmaskiner som idag består av 12 stora gruvmaskiner, fördelat på 8 grävmaskiner respektive 5 borrmaskiner, samt en del annan utrustning som t.ex. LTE system, kommunikationsapparater m.m.

 

Dina arbetsuppgifter består även av att medverka i daglig planering och inventering av reservdelar beredning mm. Uppläggning av reservdelar och kontakt med leverantörer ingår också i dina arbetsuppgifter men även projekt kan ingå.

 

Utbildning/erfarenhet       

Vi söker en elektriker med erfarenhet från gruvmaskiner. Är du eltekniker eller elingenjör är det meriterande, men inget krav. Du ska ha god allmän datorvana och gärna erfarenhet av planering och underhållsutveckling. Det krävs goda kunskaper i teknisk engelska i såväl tal som i skrift. Tjänsten kräver körkortsbehörighet klass B. Vi söker dig med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person bör du vara drivkraftig, serviceinriktad, noggrann och strukturerad.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; mod, omsorg och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten kan fås av tf sektionschef Niklas Jannok tfn 0970-72 93 02.

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 95 63, Unionen unionen.aitik@boliden.com, Peter Karlsson SACO 070-211 82 65

 

Ansökan

Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Jobba hos oss. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Miciel Wennström tfn 070-203 96 60 miciel.wennstrom@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 7 december 2023.

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 december . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 8 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare