Boliden

Personalutvecklare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbetet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna Teknik, Prospektering, Affärsutveckling och Miljö.

Arbetsuppgifter

Som personalutvecklare har du har uppdraget att stödja chefer strategiskt och operativt med fokus på Rekryteringsprocessen. Arbetet innebär att stötta chefer i rekryteringsprocessen från kravprofil till tillsättning av kandidat, och driva den framåt på ett strukturerat och kvalitetssäkert sätt. Du kommer också att ansvara för arbetsuppgifter som rör administration av anställningar såsom upprättande av anställningsavtal, exjobbavtal, och praktikavtal. HR- avdelningen ger stöd i personalfrågor åt Boliden Gruvstaber som består av ca 300 medarbetare, vilket medför att du kan komma att bli involverad i de flesta övriga personalprocesser som finns. Stationeringsorten är Boliden. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning som sträcker sig till 31 december 2018. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Utbildning/Erfarenhet

Du har högskoleutbildning med inriktning mot personalområdet och det är meriterande om du har erfarenhet av kvalificerat personalarbete och har erfarenhet av rekrytering. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, vara kommunikativ och ta egna initiativ, samt att du har en god administrativ förmåga. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du erfarenhet av personalsystemen Agda och Cornerstone är det en merit. Som person har du en positiv framtoning, du är engagerad, noggrann och har lätt för att samarbeta. B-körkort är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Rickard Martinsson, tfn 0910-77 45 03 eller rickard.martinsson@boliden.com 

Facklig information

Facklig information får du av Holger Rilinger (Sv. Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29 eller Peter Markström, (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämnställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Bertil Karlsson, Human Resources, tfn 0910-77 32 78.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 25 mars 2018

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Boliden

Kategorier : HR & Organisation Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Personalutvecklare