Boliden

Organisationspsykolog

Bolidens interna företagshälsa bedriver förebyggande och rehabiliterande arbete inom Bolidenområdets verksamhetsorter samt på Rönnskär. Företagshälsan arbetar teambaserat med frågor som rör arbetets och arbetsplatsens betydelse för hälsa och välmående. Arbetsområdet innefattar främst främjande och förebyggande arbete men även rehabilitering. Vi arbetar på individ-, grupp- och organisationsnivå och är en oberoende expertresurs för såväl chefer som medarbetare. Vi har kompetens att identifiera och beskriva sambanden mellan arbetsmiljö, organisation, produktivitet och hälsa.

Arbetsuppgifter

I rollen som organisationspsykolog kommer du att arbeta med arbets- och organisationsfrågor, agera stöd och rådgivare till chefer och medarbetare rörande organisatorisk och social arbetsmiljö. Du kommer att ingå i ett team, bestående av företagsläkare och företagssköterskor samt ergonomer med uppdrag att ansvara för det förebyggande hälsoarbetet i Boliden. Arbetet innefattar även att planera och genomföra utbildningar samt vara en viktig medarbetare i det koncernövergripande arbetet med att utveckla den organisatoriska och sociala arbetsmiljön.

Eftersom vi har verksamheter på flera orter och i flera länder förekommer resor i tjänsten. Som organisationspsykolog kommer du att rapportera till Bolidens företagsläkare och vara stationerad i Boliden.

Utbildning och kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog med arbets- och organisationsinriktning samt med erfarenhet av att självständigt planera och genomföra ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med behandling av grupper och individer samt ansvarat för utbildningar och utvecklingsprogram på olika nivåer inom ditt område. Handledarutbildning är en merit.

Som organisationspsykolog måste du kunna arbeta självständigt men också vara en del i teamet. Det krävs god samarbetsförmåga eftersom du kommer samverka med många olika medarbetare i Boliden. Vi ställer också krav på noggrannhet, vetenskapligt förhållningsätt och professionellt ansvar. Du bör ha goda kunskaper vad gäller det systematiska hälsofrämjande arbetsmiljöarbetet vad gäller organisatorisk och social arbetsmiljö. Du bör ha drivkraft för förbättringar och samtidigt vara en god lyssnare med förmåga att skapa förtroende.

Goda IT kunskaper krävs samt att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Finska är meriterande. Körkort B är också ett krav.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Boliden företagsläkare Ulla Ottosson, ulla.ottosson@boliden.com 

Facklig information

Facklig information lämnas av Magnus Filipsson (Unionen) +46 910 77 33 29, Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer) +46 910 70 57.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämnställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via

ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, +46 8 610 15 56.

Vi vill ha in din ansökan senast den 19 november 2018.

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 19 december . Arbetsort : Boliden

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Organisationspsykolog