Boliden

Miljösamordnare till Boliden, vikariat

Boliden

Full time

JOB_009888

 

Är du intresserad av naturvetenskap och vill jobba med miljöfrågor kopplat till nedlagda gruvor? Vill du vara med och bidra till att vi minskar vår miljöpåverkan?

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Arbetsuppgifter

Som Miljösamordnare inom hållbarhetsstaben på vår avdelning för Nedlagda gruvor får du möjligheten att ansvara för drift och förvaltning av Bolidens nedlagda gruvområden. I ansvaret ingår att samordna, upphandla, koordinera, styra och sammanställa både material och resurser. Du får jobba med riskhantering samt prioritera, planera och genomföra åtgärder för kompletterande efterbehandling för att minska vår miljöpåverkan. Vi jobbar med ständiga förbättringar, utvecklar våra arbetssätt och prioriterar hälsa, miljö och säkerhet. I teamet jobbar du tillsammans med 4 utvecklingsingenjörer och en avdelningschef. Du kommer även samverka med medarbetare från andra avdelningar inom verksamheten, myndigheter, entreprenörer, sakägare, närboende och konsulter.

 

Du får fylla dina dagar med bland annat att:

• utöva intern tillsyn och drift av vattenreningsanläggningar och dammar

• följa upp resultat av egenkontroll och rapportering till myndigheter

• bedriva underhåll vid våra nedlagda gruvområden

• leda och driva utredningar

 

Rollen är ett vikariat på 18 månader, med möjlighet till förlängning. Du jobbar dagtid och stationeringsort i Boliden med viss hybridlösning där vi arbetar på plats, hemifrån, digitala möten och arbetsresor ingår i rollen.

 

Dina kompetenser

Vi söker dig som är intresserad av natur- och miljöfrågor och har en god känsla för planering och struktur. Du är resultatorienterad och gillar att identifiera och hitta lösningar på problem. Du gillar att kommunicera, jobba med människor och ha många bollar i luften.

 

Vi ser att du har en högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot naturvetenskap eller liknande. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med miljöfrågor och har erfarenhet av industri. Du kan kommunicera på svenska och engelska och du har körkort för personbil.

 

Ansök nu

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV till och med onsdag 14 augusti 2024. Då urval och intervjuer kan ske löpande, ser vi gärna att du visar ditt intresse och skickar in din ansökan till oss så snart som möjligt. Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Vi erbjuder dig

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till Boliden. Vi prioriterar att ge våra nya medarbetare en bra onboarding och introduktion till vårt team och företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Du får bra förmåner och goda möjligheter att utvecklas. Jobba med oss på Boliden och hjälp till att bygga framtiden för metaller!

 

Nyfiken att veta mer

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig som rekryterande chef, Johan Hansson, avdelningschef, tfn 0910-774072, johan.hansson@boliden.com. Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner, Nellie Örnberg 070-20 21 957. Facklig information får du av Giovanni Cibrario, SACO, 070- 225 6753, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Miljö & Naturbruk Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Miljösamordnare till Boliden, vikariat