Boliden

Miljöprovtagare

Arbetsuppgifter
Som miljöprovtagare arbetar Du inom sektionen Dammsäkerhet och Vattenhantering. Sektionen ansvarar för drift och tillsyn av sandmagasin och vattenfrågor i Aitik. Arbetsuppgifterna som miljöprovtagare består av mätningar och provtagningar inom industriområdet samt omgivande miljö. Mätningar på dammarna omfattar manuella mätningar och avläsning av instrumentering. Vidare utförs även vatten- och stoftprovtagning i enlighet med Aitiks egenkontroll.

Huvuddelen av arbetet sker utomhus i fältarbeten, i övriga arbetsuppgifter ingår bland annat kontakt med externt laboratorium samt rapportering av resultat. Arbetstiden är förlagd till dagtid.


Utbildning/Kvalifikationer
Vi ser att Du har gymnasial utbildning med miljö- eller naturvetenskaplig inriktning samt erfarenhet av fältarbete. Erfarenhet från miljöprovtagning eller miljöarbete inom gruvverksamhet är meriterade, så som utbildning för vattenprovtagning.

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och strukturerad. Du har ett intresse för miljöfrågor och vill ha ett arbete förlagt till utemiljö där Du till stor del kan styra ditt arbete själv. God fysik är ett krav som miljöprovtagare då arbetet stundtals är fysiskt krävande. B-körkort och datorvana är ett krav.

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Sara Fagerlönn tfn 0970-72 92 86.


Facklig information
Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson SACO tfn 0970-72 93 71.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Mona Morin tfn 070-602 26 63 eller Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 9 juni 2019.

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 juni . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Miljö & Naturbruk Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Miljöprovtagare