Boliden

Mekaniker/Elektriker/Murare/Byggnadsarbetare

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Mekaniskt underhåll på Rönnskär arbetar mestadels förebyggande underhåll. Arbetet är varierande och innebär framför allt att besikta, underhålla, reparera och installera det anläggningarna är i behov av. Semestervikariaten kan vara inom serviceorganisationen eller platsnära underhåll inom våra tre stora produktionsområden.En del av arbetet bedrivs på vår verkstad medan annat arbete behöver göras ute i produktionsanläggningarna.

 

Vi söker semestervikarier som

  • byggnadsarbetare
  • elektriker
  • mekaniker
  • murare
  • förrådsarbetare

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som har gått el-, bygg-, eller mekanisk utbildning eller har erfarenhet av liknande arbete. På förrådet ser vi gärna att du har erfarenhet från lager och/eller förrådsarbete. Arbetstiden är förlagd på dagtid och skiftgång.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta, hrronnskar@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av

Johan Vidmark, IF Metall, tfn 0910-77 32 85 

Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, tfn 0910-77 37 45 

Mikael Norrby, Unionen, tfn 0910-77 37 76

Anders Wikström, Ledarna, tfn 0910-77 31 75 

 

Övrig information

Vi arbetar akttivt med att öka mångfalden och välkomnar alla sökande! Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Det kan dock dröja innan du får besked då vi hanterar många ansökningar under denna period.

 

Vi vill få din ansökan senast den 9 mars 2020.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.


Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 mars . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker/Elektriker/Murare/Byggnadsarbetare