Boliden

Mekaniker till Svetshallen

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra maskiner ute i verksamheten, exempelvis grävmaskiner och borriggar samt även komponentrep. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Arbetstiden är förlagd till K2 skiftgång.


Utbildning/Kvalifikationer
Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov samt ett brett tekniskt kunnande och intresse. Du har några års erfarenhet som mekaniker och vi ser gärna att Du har gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk eller någon liknande utbildning. Du bör även ha grundläggande svetskunskaper, minst MIG/MAG samt MMA. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hydralik. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårat arbete vid tex felsökningar. Kunskaper i Maximo är även en merit. Vi ser gärna att du är en självgående person med god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta med problemlösning och tar dig an arbetet strukturerat. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande. 

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av arbetsledare Mattias Leskinen +46 70 294 97 87. 

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.
Frågor angående din ansökan besvaras av Joakim Davidsson 0970-72 90 28 eller Joakim.davidsson@boliden.com.

Sista ansökningsdatum är 3 November 2019.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 


Ansök nu 

Sista ansökningsdag : 3 november . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till Svetshallen