Boliden

Mekaniker till Gruvavdelningen

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Har du gedigen erfarenhet som Mekaniker och har en önskan om att anta nya utmaningar i yrkeslivet? Är du en lagspelare som drivs av att jobba med mekaniskt underhåll? Då kanske just du är vår nya kollega!

 

Sektion Underhåll Gräv och Borrmaskiner söker nu fyra nya medarbetare. Som Mekaniker består arbetsuppgifterna i huvudsak av mekaniskt före­bygg­ande- och avhjälpande under­håll i fält av produktionsavdelningens grävmaskin­er och borriggar. Du ingår i ett team om 6 mekaniker och 4 svetsare, tillsammans underhåller ni en maskinpark bestående av lingrävmaskiner, hydraul grävmaskiner och borrmaskiner. Ni utför dagliga planerade underhållsstopp samt akuta reparationer under produktionstid. Produktion pågår dygnet runt i Aitikgruvan och tjänsten innefattar beredskap ett antal veckor per år.

 

Som Mekaniker kommer du även aktivt samarbeta med driftorganisationen i driftsäkerhets­arbetet där man gemensamt bedriver ett systematiskt förbättringsarbete genom att medverka i rotorsaksanalyser av störningar för processutrustning.

 

Tjänsterna avser tillsvidare­anställ­ningar med Aitik som stationeringsort, arbetstiden är förlagd till K2 skiftgång med beredskap. Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskomm­else.

 

Vill du arbeta med en för Europaunik maskinpark så är detta tjänsten du söker.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser att du har en teknisk yrkesutbildning med inriktning mot industri och några års erfaren­het som mekaniker inom området underhåll och reparationer av maskiner inom tung industri. Tidigare erfaren­het från att jobba i underhållssystem är meriterande samt om du har genomgått en SKF- kurs (eller mot­svar­ande) för montage av lager och/eller innehar en utbildning inom hyd­raul­ik.

 

Arbetet kräver att du kan läsa instruktionsböcker och ritningar på svenska och engelska.

 

Körkort klass B är ett krav.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete. Som person förväntas du vara underhållsorienterad och kan ta egna initiativ. Förutsättningen är att du är flexibel och ordning­sam, samt att du trivs med att arbeta både själv­ständigt och i grupp. Vidare ser vi att har du en god social förmåga som gör dig till en värdefull lagspelare på arbetet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Driftledare Niklas Henriksson tfn 0970 - 72 92 94 

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av Sture Holmgren 0970-72 91 72.

 

Sista ansökningsdatum är 30 september 2021.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 24 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till Gruvavdelningen