Boliden

Mekaniker till Grävservice

Gällivare

Full time

JOB_006989

 

Arbetsuppgifter

Som mekaniker grävservice kommer Du att utföra förebyggande underhåll på grävmaskiner, i arbetsuppgifterna ingår det bland annat att byta olja och filter i maskiner, byta ut slitagedelar på grävskopor, utföra övrig service och underhållsuppgifter. Största delen av arbetet görs ute på fält men det förekommer även arbete inne på egen verkstad. Du kommer att tillhöra en grupp bestående av tolv stycken mekaniker grävservice.

 

Tjänsten är förlagd till skiftgång.

 

Utbildning/erfarenhet     

Vi ser att Du har gymnasialutbildning med industriteknisk inriktning eller motsvarande, samt några års erfarenhet av liknande arbete. Kunskap som mekaniker och svetsning eller tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande. Du bör även ha bra engelska kunskaper i både tal och skrift.

 

Vi ser gärna att Du har en bakgrund som maskinförare alternativt mekaniker, besiktare eller har fordonsteknisk bakgrund. Det är meriterande om Du har utbildning inom Heta arbeten. SSG, Mobilarbetsplattformsutbildning och Fallskyddsutbildning. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande.

 

Som person är Du serviceinriktad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Att arbeta med ständiga förbättringar samt ordning och reda är en naturlig del av arbetet. Du förväntas aktivt delta i ständiga förbättringsarbeten, arbetsplatsträffar och utbildningsinsatser. Det är bra om Du har god fysik då arbetet stundtals är fysiskt ansträngande.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Arbetsledare Anders Sannelind tfn 070 203 79 28.

 

Facklig information

IF Metall Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn 070-241 77 16.

 

Ansökan                                   

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR Generalist Maria Ömalm tfn 070-601 34 31 eller maria.omalm@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är den 29 Mars 2023

Urval och intervjuer sker löpande

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 mars . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 2 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till Grävservice