Boliden

Mekaniker till fumingverket

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka ett av våra arbetslag med en mekaniker. Mekaniska avdelningarna arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll i anläggningar över hela verksamhetsområdet. Mekaniskt underhåll består av ett antal planerare och arbetsledare samt ca 150 mekaniker. Nu behöver vi förstärka med ytterligare en medarbetare.

Dina arbetsuppgifter som mekaniker innebär att du ska utföra reparationsarbeten på mekaniska utrustningar, utföra förebyggande underhållsarbete, medverka i teknisk utveckling, tillverka och reparera reservdelar samt tillverka och montera mindre stålkonstruktioner. Svetskunskap är meriterande.

Vi söker nu en mekaniker till vårat arbetslag som arbetar främst mot fumingverket. Du förväntas delta i avdelningens arbete med ständiga förbättringar, deltagande i arbetsplatsträffar, utvecklingssamtal, pulsmöten och utbildningsinsatser av olika slag.

Utbildning och kvalifikationer

Du bör vara en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du ska ha god planeringsförmåga, vara stresstålig och kvalitetsmedveten samt känna ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga, är bra på att
kommunicera och bygga goda relationer. Du ska ha godkänd gymnasieutbildning samt B-körkort.

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta avdelningschef Björn Sundlöf tfn 0910-77 34 41, bjorn.sundlof@boliden.com

Facklig information

Facklig information lämnas av Johan Widmark (IF Metall), tfn 0910-77 32 85. E-mail: johan.widmark@boliden.com

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Connectia. Skicka din ansökan via, http://connectia.se/lediga-jobb/.Frågor angående din ansökan besvaras av Carolina Lundberg, tfn 073- 76 76 739, E-mail: carolina@connectia.se
 
Vi vill ha in din ansökan senast den 1 mars 2018

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Rönnskär

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till fumingverket