Boliden

Mekaniker schakt och sandstation, visstidsanställning

Arbetsuppgifter

Service och underhåll av träinbyggnation centralschaktet, sandstation 150 m/n och fasta anläggningar. Arbetet bedrivs huvudsakligen under jord i vårt centralschakt och på vår sandstation. Där kommer du att arbeta med förebyggande underhållsinsatser (träinbyggnation i schaktet, besiktning och utbyte av sliten utrustning) och åtgärda akuta stopp. Arbete i schakt innebär arbete på hög höjd med fallsele. Skiftformen är DK2, du jobbar förmiddag måndag - fredag vecka 1 och 2 och eftermiddag måndag – torsdag vecka 3 och 4. Anställningen avser ca 6 månader.

 

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha minst gymnasial utbildning med verkstadsteknisk inriktning eller motsvarande. Erfarenhet från service och underhåll av liknande utrustningar är meriterande. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp, där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Körkort lägst klass B är ett krav. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Lars Holmqvist tfn 0910-70 5824, lars.holmqvist@boliden.com

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 4103.  

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 6 augusti 2018.

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 augusti . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker schakt och sandstation, visstidsanställning