Boliden

Mekaniker pump/service

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka vårt arbetslag med en mekaniker på Rönnskär. Mekaniska avdelningarna arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll i anläggningar över hela verksamhetsområdet. Mekaniskt underhåll består av ett antal planerare och arbetsledare samt ca 150 mekaniker. Nu behöver vi förstärka med ytterligare en medarbetare. Dina arbetsuppgifter som mekaniker innebär att du ska utföra reparationsarbeten på mekaniska utrustningar, utföra förebyggande underhållsarbete, medverka i teknisk utveckling, tillverka och reparera reservdelar samt tillverka och montera mindre stålkonstruktioner. 

Vi söker nu mekaniker till avdelningen Pump/service. Du förväntas delta i avdelningens arbete med ständiga förbättringar, deltagande i arbetsplatsträffar, utvecklingssamtal, pulsmöten och utbildningsinsatser av olika slag.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Du bör vara en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du ska ha god planeringsförmåga, vara stresstålig och kvalitetsmedveten samt känna ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga, är bra på att kommunicera och bygga goda relationer.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Godkänd gymnasieutbildning med relevant inriktning ex, industriprogrammet
• Goda allmänna IT-kunskaper 
• B-körkort

Meriterande är om du behärskar engelska och har certifikat för heta arbeten och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du anger om du har en specialisering inom något av följande områden:

• Svetsning, ritningsläsning
• Erfarenhet av roterande maskiner (pumpar växellådor etc.)
• Lagerutbildning, SKF eller motsvarande. 

Arbetstid: Dagtid, skiftgång och beredskap kan förekomma.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta 
Linus Bergström, 
linus.bergstrom@boliden.com
tfn 0910-77 38 90

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av 
Johan Widmark, IF Metall 
tfn 0910-77 32 85

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Tomas Vidmark, Human Resources, tfn 0910-77 30 00, E-mail: tomas.vidmark@ext.boliden.com

Vi vill ha in din ansökan senast den 25 Mars 2018

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 6 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker pump/service