Boliden

Mekaniker för tillsvidareanställning

Garpenberg

Full time

JOB_005461

 

Vi söker nu en mekaniker för tillsvidareanställning i Anrikningsverket.

 

Arbetsuppgifter

Som mekaniker i Anrikningsverket arbetar du med ett ansvarsområde inom ett av våra processavsnitt där arbetsuppgifterna är att underhålla och utveckla underhållet mot förebyggande UH. Mekaniker samarbetar tvärfunktionellt dagligen, till exempel med driften och projekt.

 

Vår process är teknikintensiv och har hög automationsgrad vilket ger spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Dagligen används vårt underhållssystem Maximo där mekanikerna arbetar aktivt med arbetsorder, FU, reservdelar och så vidare.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning ovan jord. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid, beredskap ingår i tjänsten.

 

 

Kvalifikationer

Du brinner för att arbeta med förebyggande underhåll och du drivs av att arbeta bort brister och förbättra underhållet. Du trivs med att använda system för att dokumentera och analysera data. Du tycker om att ta ansvar, är säkerhetsmedveten och hjälper gärna andra. Du är bra på att samarbeta men trivs även med att arbeta individuellt.

 

Vi söker dig som har utbildning inom mek/industri/underhåll eller motsvarande kunskaper. Du har erfarenhet av förebyggande underhåll, arbete i underhållssystem, gärna i Maximo, samt vana att arbeta med förbättringar. B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Anders Axelsson, tf arbetsledare mek, 0225-369 65, eller Malin Gidlöv, underhållschef, 070-28 23 259.

 

Facklig information

Facklig information får du av Ulf Gustafsson, IF Metall, 0225-360 33.

 

Ansökan

Har du frågor om ansökan kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92.

 

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är den 4 oktober 2022.

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 oktober . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 12 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker för tillsvidareanställning