Boliden

Mekaniker fasta anläggningar

Bolidenområdet söker Mekaniker fasta anläggningar till Kankbergsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Samtliga förekommande uppgifter inom drift och förebyggande underhåll, med tyngdpunkt på gruvans fasta anläggningar ovan och under jord. De större huvudansvaren är drift och underhåll av gasolanläggning, reningsverk och pumpstationer. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiden är dagtid

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha gymnasial utbildning, gärna inom drift & underhåll eller mekaniskt underhåll. Viktigt är en god bredd i dina kunskaper och erfarenheter vilket behövs för att kunna lösa de flesta förekommande problem och uppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av drift- och underhållsarbete och arbete i reningsverk, samt ABB systemet 800XA. Arbete med truck och hjullastare förekommer, så vi ser gärna att du har vana från det. Vi vill också att du har god datorvana.

 

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalitet, noggrannhet, prestation och ordning och reda är av största vikt. Du ska visa engagemang, kunna ta ansvar och jobba med ständiga förbättringar. Körkort lägst klass B är ett krav. 

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Daniel Bjursell, tfn 0910-70 5198 eller Underhållschef Malin Rosenius, tfn 0910-77 4342.

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 4103.

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av  Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

 

Rekryteringen kan ske löpande, men vi vill ha in din ansökan senast den 28 februari 2019.

 


 

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall.

 

Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker fasta anläggningar