Boliden

Mekaniker anrikningsverket

Gällivare

JOB_005061

 

 

Arbetsuppgifter

Som Mekaniker kommer du att utföra nyinstallation, reparationsarbeten och förebyggande underhållsarbete på vatten/luft system samt mekaniska utrustningar och anläggningar i anrikningsverket. Du kommer även att tillverka och reparera reservdelar och utrustningar på verkstan. Arbetet sker i tätt samarbete med arbetsledare, beredare, planerare, driftoperatörer och FU-personal. Arbetstiden är förlagd till skiftgång, K2. Beredskap förekommer.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med industriell inriktning kombinerat med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker en mekaniker med engagemang och känsla för anrikningsverkets behov och ett brett tekniskt kunnande och intresse. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga och flexibilitet i arbetssätt och bemötande. Du ska klara att arbeta självständigt och i grupp. Ständiga förbättringar samt ordning och reda är en naturlig del av arbetet. Vissa arbetsmoment kräver god fysik och du bör klara av att arbeta på hög höjd. Svetskunskap av syrafasta rör samt Maximo är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Hans-Åke Wennström tel. 070-336 58 63.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn 0970-72 94 32

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR specialist Ulrika Johansson Kauppi, tel. på 070-5082176 eller Ulrika.JohanssonKauppi@ext.boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 30 maj 2022.

Vi rekryterar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker anrikningsverket