Boliden

Mekaniker

Kristineberg

Full time

JOB_006290

 

Vill du jobba med att renovera delar och komponenter till maskiner och utrustning för brytning av malm som behövs för det moderna samhället? I en organisation som sätter människan i centrum, säkerheten först och som satsar på hållbarhet?

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Arbetsuppgifter – Bidra till en hållbar drift

Som anställd på vår mekaniska verkstad i Kristinebergsgruvan inom Bolidenområdet får du tillsammans med en kollega renovera delar och komponenter till gruvmaskiner och industriutrustning. På så sätt bidrar vi till att minska risken för driftstopp.

 

Du får jobba med att:

• Felsöka, underhålla, reparera och bygga mekaniska reservdelar och komponenter

• Arborrning, riktning, svarvning, fräsning och svetsning

• Vara med och utveckla arbetssätt och verkstad

 

Vi är placerade i Kristinebergsgruvan och jobbar dagtid på vardagar, med bra skyddsutrustning, i en mekanisk verkstad som ligger ovan jord och är fullt utrustad utifrån våra behov. Det händer ibland att vi också har arbetsmoment under jord.

 

Kvalifikationer – Vi söker dig

Vi ser fram emot att jobba med dig som bygger varma relationer, trivs i ett mindre team och samarbetar bra med andra på bredden. Du är kreativ med intresse för renovering och talang för att komma på och göra mekaniska lösningar.

 

Du har:

• Gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet

• Förmåga att kommunicera på svenska och engelska

• Körkort för personbil

 

Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbete, gärna med kunskaper inom Arborrning, men inget krav. Det viktigaste är att du har vissa förkunskaper, ett säkerhetstänk, vilja och förmåga att lära dig.

 

Ansök nu

Varmt välkommen med din ansökan, med ditt CV och några få klick, till och med söndag 12 februari 2023. Rekrytering kan ske löpande.

Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Om Boliden – Vi erbjuder dig

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss ​​i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!

 

Mer information – Läs mer och kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig som rekryterande chef Patrik Eriksson, 0910-70 51 25, patrik.eriksson@boliden.com. Jag uppskattar ditt intresse!

 

Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisiton Partner Terese Lindholm, 070 – 508 69 43.

 

Facklig information får du av IF Metall Kristineberg 0910-70 51 44.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 februari . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 20 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker