Boliden

Mätningstekniker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som mättekniker arbetar du med inmätning, scanning och utsättning, under jord. I arbetet ingår också att arbeta med utvärdering och uppföljning. Du kommer att arbeta i programmen Microstation, Deswik CAD, iSURE & Underground Manager. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är dagtid under jord.

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som förutom lämplig gymnasieutbildning har mätningsteknisk utbildning eller motsvarande och god datavana. Några års erfarenhet av liknande arbete samt arbete med CAD är meriterande. Som person har du lätt för att ta egna initiativ, är strukturerad och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du kommer att ingå i arbetsteam vilket ställer krav på förmåga att samarbeta med andra. B-körkort är ett krav. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Isak Sörling, arbetsledare, tfn; 0225- 362 91.

Facklig information

Facklig information lämnas av Maria Lindvall, Sveriges Ingenjörer, tfn 0225-360 30, Sven-Eric Ericsson, Ledarna, tfn  0225-360 77, Leif Mattsson, Unionen, tfn 0225-360 80. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, Human Resources, tfn 0225-360 16.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 27 maj 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Garpenberg

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mätningstekniker