Boliden

Maskinförare

till Garpenberg

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass.

 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

 

Arbetsuppgifter

Sektionen Förråd och Inköp söker nu en maskinförare. Sektionen består av ca 20 medarbetare som arbetar både ovan och under jord. Arbetet innebär att utifrån sin roll planera arbetet gällande godshantering, av- och pålastning av gods till förrådet samt interna frakter. I rollen ingår kontakter med både interna och externa kunder som ställer krav på samarbetsförmåga och social kompetens.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan dock komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid ovan jord.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens. Maskinförarutbildning (yrkesbevis) för lastmaskin och B-körkort är ett krav. Lastbilskort, travers- och truckkort är meriterande. Har du flerårig erfarenhet av maskinkörning är detta meriterande.

 

Erfarenhet från gruv-, eller processindustri samt erfarenhet av underhållssystem som t.ex Maximo är ytterligare meriterande, så som även erfarenhet av arbete med logistik och service.

 

Du har en positiv attityd, arbetar strukturerat samt vill leverera hög service och vara delaktig i att utveckla verksamheten framåt. Vi söker dig som trivs med att arbeta lösningsorienterat och agerar utifrån de förutsättningar som råder. Att arbeta självständigt eller samarbeta tillsammans med arbetsgruppen ser du som självklart.

 

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som fokuserar på ständiga förbättringar med fokus på att ha en produktion i världsklass. Här finns möjligheter till att utvecklas vidare inom organisationen och att arbeta tätt ihop med våra centrala funktioner på övriga orter. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kontakta Mikael Wassén, Sektionschef Förråd, tfn 0225-36779.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, 0225-36954.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 februari 2020. Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Maskinförare