Boliden

Losshållning

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Vi söker en Bergarbetare som framförallt kommer att arbeta med Losshållning: dvs Salvborrning, Laddning, Vattning, Lastning, samt finrensning.

Maskiner som vi arbetar med är; E2C/Simba för salvborrning, Emulsionsladdning bärare Volvolastbil för laddning, Sandvik 517 Volvo L180 för lastning, spolbil Volvo dumper för vattning och Volvo L120 för finrensning.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, och skriftformen är K2, sk. 7+7 under jord. Skiftet börjar på tisdagar t.o.m. måndagar, ojämna veckor. Arbetstiderna på FM-veckorna är 05:30-15:15, och EM-veckorna är mellan kl 15:07-00:30. 


Utbildning/Erfarenhet
Bergarbetarutbildning.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef, Anders Gavelin 0910-70 51 33.

Facklig information
Facklig information lämnas av Ola Holmström (IF Metall), 0910-70 51 44. 


Ansökan
Vi har två tjänster, du ser dem till vänster och kryssar i den eller de tjänsterna som vill ansöka, kryssa i båda för att skicka in din ansökan på båda tjänsterna. Genom att klicka på rubriken kan du även läsa mer information om arbetet på Losshållningen eller Bergförstärkningen. 

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Bergvall, Human Resources, 0910-70 57 70.

Vi vill ha in din ansökan senast den 3 november 2019, notera att ansökningarna hanteras löpande under hela ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Intervjuer väntas påbörjas med start V.45.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 3 november . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 10 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Losshållning