Boliden

Elektriker till Kristinebergsgruvan

Arbetsuppgifter               

Vi söker nu en erfaren Elektriker till vår El-avdelning i Kristinebergsgruvan. Arbetsuppgifterna är utvecklande och varierande och omfattar innebär bl.a. förlängning och felsökning av elmedia och rum, infrastruktur och styrsystem.

 

Som Elektriker utförs arbetet två och två i team, men även självständigt och i nära samarbete med underhållsavdelningen i stort med systemtekniker och bygg, produktion och mekaniker. Arbetet utförs i huvudsak under jord och innebär mycket traktorkörning.

 

Skiftformen för tjänsten är för närvarande DK2 d.v.s. ständig förmiddag måndag – torsdag. Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

 

Utbildning/Erfarenhet     

För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning med elteknisk inriktning eller motsvarande. Meriterande är om du har flerårig praktisk erfarenhet av arbete inom El.

 

Som person är du noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare som gillar att arbeta team. Du är med och bidrar till ett kreativt och lösningsorienterat arbetsklimat tillsammans med dina kollegor. Att leverera en god service i hög kvalitet till organisationen är en drivkraft hos dig.

 

B-körkort är ett krav i tjänsten.

 

Upplysningar

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peder Norberg på; 070 6013176

 

Facklig Information

Facklig information får du av IF Metall Boliden, tel 0910-77 4103.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för mångfald på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan hanteras enligt GDPR. Du lämnar din ansökan med CV via vår hemsida www.boliden.com – Karriär - Jobba på Boliden. Frågor angående din ansökan besvaras av Charlotte Lindkvist, Talent Acquisition Partner, 0910-77 33 03.Senaste ansökningsdag är söndag den 14 augusti 2022.

 

Välkommen med din ansökan!

---------------------------------------------------------------------

 

We are a company in constant development and every workday we explore how we can improve modern life and society. Our metals are a key component in creating a more sustainable future and we take great pride in the impact we make every day. Are you ready to contribute with your curiosity, personality, skill-set and unique background? Be you and challenge us - let's drive change for generations to come!

 

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 22 timmar sedan . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker till Kristinebergsgruvan