Boliden

Lastmaskinsförare

Landskrona

Full time

JOB_005780

 

Bolidens vision är att vara den mest klimatvänliga och respekterade metalleverantören i världen. Boliden Bergsöe AB är Nordens enda återvinningsanläggning av uttjänta blybatterier och en ledande producent i Europa av högförädlade blyprodukter för industriellt bruk. Vår idé är att återvinna metall ur kasserade bil- och truckbatterier och annat metallskrot för att på så sätt skapa värde och samtidigt värna om miljön. Anläggningen i Landskrona är en av de allra renaste inom sitt slag och vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, 14001, 45001 och 50001. Tillsammans med vårt försäljningskontor i Danmark är vi 88 anställda och omsätter dryg 1 miljard kronor.

 

Avdelningen Interna transporter ansvara för all hantering av inkommande gods, transporter av material mellan verksamhetens olika processteg samt utgående gods. Avdelningen ansvarar även för att allt inkommande material vägs in och registreras i vårt affärssystem och med stöd av vårt aviseringsverktyg för transporter planera dagens arbete på avdelningen.

 

Vi är just nu inne i ett intensivt digitaliseringsarbete, där vi bland annat ska gå över till ett nytt affärssystem, Microsoft Dynamics 365, samt byte av scanning-system.

 

Då en av våra medarbetare ska gå i pension söker vi nu en lastmaskinsförare som även delar av sin arbetstid arbeta administrativt med invägning och registrering av material.

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att

• med lastmaskin med våg hantera material med skopa eller gafflar

• truckkörning med motviktstruck >10 ton

• kontinuerligt arbeta i våghuset med invägning av inkommande material, kontakt med och dirigera chaufförer till rätt ställe samt daglig planering inom gruppen

 

Rollen innebär även att du tar en aktiv roll i införandet av det nya affärssystemet samt kontinuerligt delta i att utveckla arbetsprocesser inom avdelningen. På Boliden Bergsöe sker utveckling och förbättringsarbete genom vårt LEAN-arbete inom Boliden Production system, med vägledning av våra värderingar Omsorg, Mod och Ansvar.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Som sökande ser vi dig med gymnasial utbildning och ett par års erfarenhet av att köra lastmaskin med skopa och gafflar samt motviktstruck >10 ton. Du har erfarenhet av att arbeta med logistiska flöden och administrativ vana att rapportera och arbeta i olika system. Erfarenhet av Dynamics 365 är meriterande.

Du har en personlighet som präglas av nyfikenhet, ansvarstagande och vilja att ständigt förbättra arbetsprocesser.

 

Som person är du strukturerad, ordningsam med ett högt säkerhetstänk. Du är bekväm med att arbeta självständigt men även goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra människor både internt och externt.

Goda språkkunskaper i tal och skrift (svenska och engelska) samt B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Omsorg, Mod och Ansvar. Vi anser att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Säkerhets- och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Övrig Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta

Arbetsledare, Benny Nissen, tfn 0418-572 85, benny.nissen@boliden.com

 

Facklig information lämnas av

IF Metall, Martin Johansson, tfn 0702-386051

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av:

HR chef, Malin Hederström, malin.hederstrom@boliden.com, tfn 0418-43 74 30

 

Vi vill ha din ansökan senast den 12 oktober 2022, dock kommer rekryteringsprocessen ske parallellt under ansökningsperioden.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 oktober . Arbetsort : Landskrona . Publicerat : 23 september

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Lastmaskinsförare