Boliden

Laborant

Arbetsuppgifter

Vi söker en laborant till Anrikningsverkets drift laboratorium. I tjänsten ingår att utföra analyser för process styrningen, göra uppföljningar och underhåll av instrument. Du förväntas även att bidra till avdelnings utveckling och arbetssätt. Drift labbet tillämpar arbetsrotation, vilket innebär att du utför alla analyser och har ett nära samarbete med dina kollegor.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du har minst utbildning på gymnasienivå med naturvetenskaplig inriktning. Meriterande är några års erfarenhet av laborant och kunskap i kemi eller laborativt arbete. Du bör ha ett teknikintresse och behärska svenska och engelska väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi söker dig med personlig mognad. För att lyckas i rollen behöver du god struktur och vara kvalitetsmedveten. Vi erbjuder en roll med där du ges möjlighet att bli en del av den dagliga verksamheten vid Anrikningsverket. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Erika Dahlberg, erika.dahlberg@boliden.com

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 41 03.

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, Human Resources, tfn 0910-77 56 09.

Vi vill ha in din ansökan senast den 3 augusti 2018.

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 3 augusti . Arbetsort : Anrikningsverket

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Laborant