Boliden

Labboperatör

Gällivare

Full time

JOB_005714

 

Arbetsuppgifter  

Labbet i Aitik söker en vikarie till juni 2023. Som labboperatör i Anrikningsverket kommer Du tillsammans med dina kollegor att arbeta med provberedning och analys av processprover. I arbetet ingår det även hämtning av prover i Anrikningsverket, provberedning kaxprover samt utföra analys av dessa. Noggrann hantering av stora mängder provdata, analys och uppföljning av data, diverse tillkommande beredning och analys av prover i samband med t.ex. projekt och underhållsarbeten av enklare grad. Tjänsten innebär kontakt med externa instanser som hanterar material från verksamheten. Dagligen ingår kontakt med flertalet av våra avdelningar då arbetet berör många av våra anläggningar.

 

Arbetsuppgifterna består även av 5s-arbete, ordning och reda, aktivt deltagande i arbetsmiljöarbete och riskanalyser, aktiv felsökning, förbättringsarbete, handledning av ny personal, samt övrigt förekommande arbete inom labb G56.

 

Arbetstiden är förlagd till skiftgång K2 labb dagtid.

 

 

Utbildning/Erfarenhet.

Vi ser att Du har gymnasial utbildning, meriterande med inriktning mot teknisk/naturvetenskaplig. Erfarenhet av provberedning/provanalys eller annat laborativt arbete är meriterande. Vi förutsätter att Du är strukturerad, engagerad och flexibel, kan arbeta självständigt samt att samarbete och ansvarstagande är naturligt för dig. Ett krav är att du har baskunskaper i Microsoft paketet samt har dator- och telefonvana. Krav på språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid god fysik eftersom det är mycket arbete i stående position samt manuell hantering.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; Omsorg – Mod -Ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Arbetsledare, Robert Lundqvist 070-280 58 57.

 

Facklig information

Facklig information får du av IF Metall, tfn 070-241 77 16.

 

Ansökan                                    

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-specialist Ulrika Johansson Kauppi tel 070-508 21 76, Ulrika.johanssonKauppi@ext.boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 9 oktober 2022

Urval och intervjuer sker löpande

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 oktober . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 12 september

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Labboperatör