Boliden

Kvalitetsutvecklare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Som Kvalitétsutvecklare för verksamheten kommer du att vara en nyckelperson i utvecklingsarbetet med att ständigt förbättra våra arbetsmetoder och arbetsprocesser i värdekedjan. I arbetet ingår att utmana och stödja organisationen i sin utveckling i förbättringsarbetet genom standardisering, metodstyrning, uppföljning och målstyrning. Arbetet innebär nära dialog med ledare och medarbetare, planering och genomförande av tex processkartläggningar och workshops. I din roll förväntas du utbilda och träna verksamheten i de principer, metoder och verktyg som kan vara lämpliga såsom ROA, 5S, Värdeflöde och Nulägesanalys vilka är kopplade till New Boliden Way. Befattningen omfattar en roll i den lokala ledningsgruppen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kankbergsgruvan och vi tillämpar provanställning.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du har en lämplig Högskoleutbildning inom områden som kvalité, planering och produktion. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Meriterande är några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll, erfarenhet från gruvindustrin- eller arbetat med LEAN. Vi söker dig med god personlig mognad. För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara strukturerad, initiativrik, drivande och ha en god kommunikativ förmåga. Du gillar att möta olika människor och kan självständigt driva ditt arbete. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm för förbättringar, ansvar för värdekedjan och personligt engagemang. B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Vi erbjuder en självständig roll med omväxlande arbetsuppgifter.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Gruvchef Greger Spetz tfn 0910-70 57 92,

Facklig information

Facklig information lämnas av Anton Lundkvist (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 56, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, Human Resources, tfn 0910-70 56 09

Vi vill ha in din ansökan senast den 18 mars 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 18 mars . Arbetsort : Jörn

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Kvalitetsutvecklare