Boliden

IT Tekniker

Gällivare

Full time

JOB_003972

 

Boliden IT i Aitik utvecklar och levererar IT- tjänster till verksamheten, såsom utveckling, drift och support av IT-system och IT-infrastruktur. Uppdraget är att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö, som hjälper till att öka effektiviteten och få affärerna att växa. På IT i Aitik arbetar i dagsläget 7 personer, medan det arbetar drygt 110 personer globalt på Boliden IT.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en viktig del av Aitiks IT avdelning där ditt ansvar kommer att innefatta installation och underhåll av teknisk utrustning såsom datorer, telefoner och skrivare. Det krävs att du är noggrann och kan dokumentera ditt arbete för att kunna jobba enligt befintliga processer.

En viktig del i ditt arbete utgörs av att konfigurera och installera Windowsdatorer och Androidtelefoner.

 

Det ingår i din roll att fungera som second line-support inom ditt kompetensområde. Du kommer att jobba självständigt men ingår i det lokala PC-tekniker teamet.

Du rapporterar till IT-chefen i Aitik.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Du är driven och har ett stort teknikintresse och är inte rätt för att lösa problem som du inte har stött på tidigare. Det ska ha goda kunskaper i vanliga operativsystem såsom Windows och Android. För att verksamheten ska fungera smidigt så krävs det att du kan arbeta strukturerat och förebyggande. Eftersom det ingår i rollen att jobba mot slutanvändaren så är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med den dagliga kontakten med Bolidens personal.

 

Det är ett plus om du att har erfarenhet av Active Directory samt grundläggande kunskaper i hur ett IP-baserat nätverk fungerar. Det är även bra om du vet hur man felsöker en dator och du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och vet hur man byter en hårddisk eller ett grafikkort.

 

Aitiks industriområde har en stor geografisk utbredning vilket gör att B-körkort är ett krav.

 

 

Facklig information

Facklig information får du av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910- 77 42 39 eller Holger Rilinger (SACO) +46 910- 70 57 59.

 

I denna rekrytering samarbetar Boliden IT med Experis, ManpowerGroups rekryteringsenhet för ledare och specialister. Har du frågor om tjänsten eller processen kontakta gärna en av våra rekryteringskonsulter Tom Jakobsen, tom.jakobsen@jeffersonwells.se, mobil 070-270 27 67 eller Ulrika Nilsson, ulrika.nilsson@jeffersonwells.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb IT Tekniker