Boliden

IT Specialist - Microsoft SharePoint

till Boliden

På Boliden IT får du en viktig roll i att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö. IT är en central resurs i organisationen i stort vilket gör att du får inblick i många processer och därmed möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att ha en roll med stor flexibilitet och många kontaktytor inom företaget.

Vi på Boliden IT har just nu en central roll i att förnya systemlandskapet och driva etableringen av gemensamma plattformar för hela Boliden. Ett projekt som kommer att gagna såväl verksamheten i stort som varje enskild medarbetare inom Boliden under många år framöver.


Arbetsuppgifter
Vi söker efter en erfaren SharePoint specialist till vårt O365-Team!

Vi migrerar vår SharePoint-miljö för våra användare till Online och behöver någon som tar över stafettpinnen när vi är i mål. Du kommer att arbeta i Boliden i ett team om 3, där du är ansvarig för vår SharePoint-miljö och där ni tillsammans skapar strategier, driver projekt och tar fram tekniska lösningar utifrån användarnas behov, följer upp och hanterar våra leverantörer inom området, ekonomisk uppföljning, samt 3:rd Line support.


Utbildning och kvalifikationer
Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du skall ha goda kunskaper i Office 365, OneDrive och Azure.

För att lyckas i rollen hos oss behöver du ha arbetat som Microsoft SharePoint specialist några år, har mycket goda kunskaper i Microsoft 365 SharePoint, samt ha arbetat med OneDrive och Azure.

Utöver det är du en social, driven och ordningsam person som inte är rädd för att ta egna beslut. Du är bekväm med att uttrycka dig i både tal och skrift på Engelska och Svenska samt innehar ett B- körkort. Har du dessutom erfarenhet av ITIL och Agila arbetsmetoder så är det toppen!

Hos oss trivs du som delar våra gemensamma värderingar, entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Här deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Vi har en kultur som bygger på ömsesidig respekt och lojalitet där alla ansvarar för att bidra på sitt sätt, vi ställer upp och hjälper varandra.

 
Information
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Sektionschef End User Experience Emelie Lundberg +46 70 511 32 30, 
emelie.lundberg@boliden.com

Facklig information
Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910 77 42 39, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, +46 8 610 15 56.

Vi vill ha in din ansökan senast den 1 oktober 2020Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 10 september

Kategorier : Data & IT Systemvetare


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb IT Specialist - Microsoft SharePoint