Boliden

IT-Specialist inom nätverk och infrastruktur

Boliden IT utvecklar och levererar IT- tjänster till verksamheten, såsom utveckling, drift och support av IT-system och IT-infrastruktur. Uppdraget är att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö, som hjälper till att öka effektiviteten och få affärerna att växa. På IT i Aitik, Gällivare arbetar 5 personer. Inom Boliden IT globalt arbetar i dagsläget cirka 90 personer.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att utforma och utveckla Aitiks nätverksinfrastruktur för att säkerställa att vi har de rätta lösningarna för att stötta verksamheten i området såsom WLAN, trådbunden kommunikation och nästa generations mobilnätverk. Du planerar och genomför förändringar inom IT-infrastrukturen inom en rad olika projekt, bland annat undersökningar, implementeringar, support- och förbättringsarbete.

Med fokus på en optimerad och säker driftmiljö för hela Aitik arbetar du innovativt och nytänkande tillsammans med interna och externa resurser för att hitta förbättringar och lösningar.

Du arbetar med och har djupa kunskaper om routrar, switchar och brandväggar i levande nätverksmiljöer.

En viktig del av rollen är att föreslå och genomföra kontinuerliga förbättringar för att möta förväntningar och krav från verksamheten. Du kommer även att fungera som second line support inom ditt kompetensområde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du rapporterar till IT-chefen i Aitik.

Utbildning och kvalifikationer

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

För att lyckas i den här rollen har du redan erfarenhet av att arbeta som nätverkstekniker. Du är van att hantera affärskritiska realtidssystem och har kompetens inom WLAN, routing, switching och säkerhetsteknik. Du förstår vad det innebär att driva levande nätverksmiljöer med många användare. Du tar ansvar för din uppgift, tar tag i det som behöver göras och ser till att slutföra.

Erfarenhet från industriella miljöer är meriterande.

Du har relevant akademisk examen eller erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Körkort för personbil (B) är ett krav.

Information

Vi samarbetar med Ghost Competence i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Marcus Skårman, 070-669 88 62, marcus.skarman@ghostcompetence.se

Facklig information

Facklig information lämnas av Magnus Filipsson (Unionen) +46 910 77 33 29, Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämnställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, +46 8 610 15 56.

Vi hanterar ansökningar löpande t.o.m. 21 oktober 2018

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Aitik

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb IT-Specialist inom nätverk och infrastruktur