Boliden

IT Specialist - Databasadministratör

 

På Boliden IT får du en viktig roll i att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö. IT är en central resurs i organisationen i stort vilket gör att du får inblick i många processer och därmed möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att ha en roll med stor flexibilitet och många kontaktytor inom företaget.

Hos oss trivs du som delar våra gemensamma värderingar, entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Här deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Vi har en kultur som bygger på ömsesidig respekt och lojalitet där alla ansvarar för att bidra på sitt sätt, vi ställer upp och hjälper varandra.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT specialist – Databasadministratör arbetar du med drift och utveckling av Bolidens databasmiljöer. I egenskap av specialist agerar du som rådgivare och kravställare i frågor som rör databasfrågor. Uppdraget är mångsidigt med hög nivå av självständighet och stort utrymme för personliga initiativ. I arbetet ingår att upprätthålla kontakten med kunder och leverantörer.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med Boliden som stationeringsort. Då företaget har verksamhet på flera orter kan resor förekomma.

Utbildning och kvalifikationer

Du har relevant högskole- eller universitetsutbildning och flerårig erfarenhet av arbete som databasadministratör.

För att lyckas i rollen har du vana av att hantera affärskritiska system och har djup kompetens inom Microsoft SQL och Oracle databaser. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av Microsofts molnbaserade databastjänster.

För att verka inom Boliden IT krävs god kommunikativ förmåga, resultatorientering, flexibilitet samt att självständigt kunna driva olika aktiviteter. Rollen som IT Specialist – databasadministratör kräver att du är analytisk och strukturerad, samt förmåga att skapa förtroende bland kunder och leverantörer. Vana från konsultbranschen är meriterande.

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift är ettkrav, liksom Körkort B. Kunskaper i finska anses meriterande.

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Head of Section Infrastructure services Björn Sandvall +46 910 70 5565 bjorn.sandvall@boliden.com 

Facklig information

Facklig information lämnas av Magnus Filipsson (Unionen) +46 910 77 33 29, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, +46 8 610 15 56.

Vi vill ha in din ansökan senast den 21 januari 2018

 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 18 december

Kategorier : Data & IT Kontor & Administration


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb IT Specialist - Databasadministratör