Boliden

Inköpare (Sourcing Manager)

till Boliden

 

Har du en ingenjör/ekonomi examen och erfarenhet av arbete med strategiskt inköp eller är du kanske en erfaren Entreprenadingenjör/Säljare? Vill du ta nästa steg i karriären och bli en del av ett hållbart och framgångsrikt företag där du får vara med och leda utvecklingen? Då har du kommit helt rätt. Läs vidare för att få veta mer om goda utvecklingsmöjligheter, spännande utmaningar och bra sammanhållning.

 

 

Arbetsuppgifter

Som Inköpare hos oss på Boliden har du en central roll I vår verksamhet. Här får du en varierad tjänst där vi kan garantera dig att ingen dag är en andra lik. Din huvuduppgift är att stödja gruvorna med Inköp av varor och tjänster. Du kommer även få vara med att utveckla våra inköpsstrategier inom olika kategorier. Våra gruvor står inför nya utmaningar med ständiga krav på en effektivare och miljövänlig produktion, så här har du goda möjligheter att göra stor skillnad för framtida generationer. Kort och gott – som Inköpare på Boliden får du en bred roll med både sociala kontakter och tekniska utmaningar.

 

Här blir du en del av ett väl fungerande och välkomnande internationellt team med ett öppet klimat och där nya idéer och tankar alltid är välkomna! Vi tror att ett bra lagarbete är nyckeln till framgång, och strävar alltid efter att alla ska trivas.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Du som söker den här tjänsten ser vi först och främst har en flerårig erfarenhet av arbete inom inköp eller som entreprenadingenjör/säljare. Vi ser även att du har en akademisk bakgrund.

 

Om du även har erfarenhet från kapitalintensiva projekt så är det starkt meriterande. Eftersom du har ett par års arbetslivserfarenhet så ser vi såklart även att du har förhandlingsvana samt van att hantera samarbets- och leverantörskontakter.

 

Vidare innehar du B-körkort och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

 

Som person tror vi att du har ett analytiskt sinne och tar dig an ditt arbete med både noggrannhet och metodik. Eftersom du kommer ha mycket interna och externa kontakter, så ser vi att du är kommunikativ, social och positiv, har en tydlig affärsmässig hållning och är en förebild gällande etik.

 

Slutligen tror vi att du är en lagspelare som kan se värdet i att arbeta mot ett gemensamt mål och ta tillvara på allas kompetens!

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontaktaHead of Section Sourcing Magnus Norlén + 46 910 77 40 55. magnus.norlen@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910 77 42 39, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57 59.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, +46 8 610 15 56.

 

Sista ansökningsdag är den 4 oktober 2020 men vi utvärderar kandidater löpande.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 oktober . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 4 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Inköpare (Sourcing Manager)