Boliden

Inköpare Sekundärt Råmaterial

Arbetsuppgifter

Är du Boliden Smältverks nästa inköpare av råmaterial (koppar, nickel och zink)? Inspireras du av att jobba i en internationell miljö med resor därtill, så är detta jobbet för dig! Sekundärt råmaterial är en del av Affärsområdet Smältverk inom Bolidenkoncernen, och ansvarar för globalt inköp av råmaterial till Bolidens koppar, nickel och zink smältverk. 

Inköparna av Sekundärt råmaterial har som främsta uppgift att stödja smältverkens strategi att säkra den mest lönsamma råmaterialmixen, för att maximera långsiktig lönsamhet. Som en del i ett kompetent team är dina främsta arbetsuppgifter att:

- Köpa in återvunnet metallrikt råmaterial till Bolidens två kopparsmältverk
- Förhandla och verkställa en bredd av kontrakt
- Representera Boliden på internationella mässor och konferenser
- Utveckla nya marknader

Tjänsten innefattar regelbundna resor, både inrikes och utrikes. Du rapporterar till Manager Copper Raw Materials 

Utbildning och kvalifikationer 

Som person är du strukturerad, driven och målorienterad. Du är även en lagspelare med goda sociala färdigheter, som kan bygga långsiktiga relationer. Du drivs av problemlösning och kontinuerliga förbättringar, både på en detaljerad och övergripande nivå.För att vara aktuell för denna position behöver du:

• Relevant universitets- / högskoleexamen
• Kommersiell erfarenhet, ex. vis arbete inom marknad
• Erfarenhet av förhandling, nationellt samt internationellt
• Mycket goda kunskaper i engelska
• Svensk körkort (B)Det är en merit om du har kunskaper inom något eller några av följande områden: Lean eller TQM Management, metall- återvinningsindustrin och prissättning och riskhantering. Ytterligare språkkunskaper är också en merit. 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Raymond Langevoort, Manager Copper Raw Materials tel. +46 702877495 raymond.langevoort@boliden.com

Facklig information

Magnus Filipsson (Unionen) 070-245 37 29, Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer) 0910-70 57 59

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi erbjuder spännande jobb med utmaningar, sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar! Denna tjänst kommer att tillsättas i Rönnskär, Skellefteå.  

Ansökan

Välkomen med din ansökan och CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Josabeth Brudvik,  josabeth.brudvik@ext.boliden.com, tel. +46 70 288 90 46

Vi kommer att hålla intervjuer löpande så ansök så snart som möjligt dock senast 30-06-2018.

 

Ansök nu
 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Rönnskär

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Inköpare Sekundärt Råmaterial