Boliden

HR-student – extra jobb/sommarjobb för dig som läser till personalvetare!

Är du student på högskola eller universitet med inriktning Personalvetare och vill tjäna extra pengar under våren och även jobba hos oss i sommar?

 

Under våren är omfattningen ca 1-3 dagar per vecka. Antal pass kan variera något beroende på vårt behov och kan delvis anpassas efter dina förutsättningar.

 

Våra arbetstider är måndag – fredag 07:30-16:00. 

 

 

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter under våren kommer att vara administrativt arbete kring våra semesterrekryteringar med tillhörande stöd till våra rekryterande chefer.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som studerar till personalvetare eller motsvarande, och är tillgänglig för att jobba extra hos oss under våren och i sommar. Har du tidigare erfarenhet av rekrytering eller annat HR-arbete är det meriterande. God datorvana och Körkort B är ett krav.

 

I tjänsten kan det ingå resor till våra avdelningar inom Bolidenområdet (Kankberg, Renström, Kristineberg & Maurliden). Tjänsten är placerad i Boliden.

 

Vi söker dig med en personlig mognad, som är drivande och har ett strukturerat arbetssätt. Du har en utpräglad förmåga att skapa goda relationer och att arbeta kundorienterat. Vi vill att du entusiasmeras av att arbeta med HR och ser områdets potential att bidra till vår verksamhets framgång och arbetar målinriktat.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvar och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta HRCQ-chef Cecilia Sundell-Hedblad, 0910-70 59 93.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Bergvall, HR, 0910-70 57 70.

 

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 31 januari 2020.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 800 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 20 december

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb HR-student – extra jobb/sommarjobb för dig som läser till personalvetare!