Boliden

Gruvmätare

Gällivare

Full time

JOB_003848

 

Gruvmätare

till Gruvavdelningen i Aitik

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som arbetar med gruvplanering och gruvmätning. Dina huvudsakliga uppgifter blir arbete med inmätning, utsättning och skanning inom industriområdet samt inrapportering och beräkning av mätdata. Du har hand om teknisk utrustning och genomför problemlösning vid behov. Arbetet innebär samarbete med andra avdelningar i Aitik. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt. Erfarenhet av mätteknik och från CAD/data program (Microstation, Trimble Business Center och Deswik) är meriterande. Mycket god teknisk förståelse, kunskaper i beräkning av data samt dokumenterad datorvana är ett krav.

 

Vi söker dig som är driven, självgående och som är strukturerad i ditt arbete. Du är flexibel, noggrann och har ett högt säkerhetstänk i arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt och med dagligt fältarbete. Du har god fysik för att klara av många steg och tynga lyft. Kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift samt körkort lägst klass B är krav.   

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Torbjörn Larsson 0970 72 90 16, 070-5433516

 

Facklig information

Simon Granström, Ledarna tfn 0970 - 72 9333, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 – 72 92 69 och Holger Rilinger Saco tfn 0910-70 57 59.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför alla sökanden. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner, Joakim Davidsson, 0970 72 90 28.

 

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande. Sista ansökningsdag är 31 januari 2022, tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från

rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 16 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvmätare