Boliden

Gruvmätare

till Kristinebergsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som gruvmätare i Kristineberg består i huvudsak av inmätning av orter och brytningsrum i gruvan. Dessutom görs efterföljande hanteringen av mätdata. Förutom uppgifter inom mätning så kommer du en del av tiden också arbeta med kvalitets och produktionsuppföljning.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning och gärna med vidareutbildning på högskola inom berg. Kunskap inom gruvproduktion är meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du är behörig och har vana från mätningsarbete under jord, samt erfarenhet av CAD-arbete i Deswik miljö.

Arbetstiden är dagtid.

 

Vi söker dig med god personlig mognad, god analytisk förmåga, ett noggrant och metodiskt arbetssätt samt god social förmåga.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Sektionschef, Chef Johan Olofsson, 0910- 70 55 96 johan.olofsson@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Viktor Asplund, HR, 070-601 69 18  Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95.

 

Sista ansökningsdag är 19 april 2021, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.  

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 12 timmar . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 1 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvmätare