Boliden

Gruvkartör - vikariat

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att arbeta med kartering och uppföljning av geologin under jord, samt sammanställning av karterat material till underlag för brytningsplanering och gruvkarta. I arbetet ingår även viss kartering av diamantborrkärnor, malmtolkning, enkel mätning och borrplanering. Du arbetar i nära samarbete med gruvans personal så en viktig del av arbetet är att förmedla uppdaterad information rörande gruvans geologi, muntligt så väl som skriftligt. Skiftformen är K2, s.k. 7-7 skift, och vikariatet avser ca 1,5 år.


Utbildning/Erfarenhet
Du har akademisk utbildning eller gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot naturvetenskap/teknik. Du ska också ha eftergymnasial utbildning i Geologi eller erfarenhet från produktion i gruva. Erfarenhet från gruvmiljö samt kunskaper i geologi är meriterande. Vi ställer krav på noggrannhet, god analysförmåga, kreativitet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som självständigt arbete. Du har B-körkort och datorvana, och du ska ha goda kunskaper i svenska tal och skrift.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Thomas Theolin, Gruvplaneringschef, 0910-70 51 53. 

Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 4239, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

Ansökan
Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 4095.

Rekryteringen kan ske löpande, men vi vill ha in din ansökan senast den 31 januari 2020.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 12 december

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvkartör - vikariat