Boliden

Gruvingenjör

Arbetsuppgifter

Vi söker en Gruvingenjör till Renströms gruvplaneringsavdelning. I tjänsten ingår att planera gruvans infrastruktur, göra månadsplaner för produktion gällande fyllning, skivväxlingar, borrplaner för långhålsborrning samt ta fram borrdata till vanlig borrning ( navigering). Du kommer även att medverka vid layout- och mediearbete samt delta i produktions- och planeringsmöten. Du förväntas aktivt bidra till enhetens förbättringsgrupp och det dagliga systematiska arbetsmiljöarbetet.

 

Gruvplaneringsavdelningen samarbetar internt inom gruvan med andra enheter vilket innebär att du har många interna kontakter som du samarbetar med.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du har en utbildning på högskolenivå inriktad mot berg eller Bergskoleingenjör. Meriterande är kunskap i gruvproduktion och förbättringsarbete. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi söker dig med personlig mognad. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, kvalitetsmedveten samt ha en god samarbets- och flexibilitets förmåga.

 

Vi erbjuder en självständig roll med omväxlande arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Lena Andersson, lena.andersson@boliden.com

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, Human Resources, tfn 0910-70 56 09

Vi vill ha in din ansökan senast den 31 augusti 2018.

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Aitikgruvan

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvingenjör