Boliden

Gruvgeolog

till Garpenberg

 

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla.Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

 

Arbetsuppgifter

Som gruvgeolog kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara gruvkartering. Bland dina arbetsuppgifter hör även tolkning, sammanställning och presentation av geologiskt material till underlag för brytningsplanering och gruvkarta. Som geolog hos oss kan du vara med i projekt som kräver geologisk input och du kan ha hand om utredningar vid geologiska frågeställningar.

 

Du ingår i ett arbetsteam med andra geologer, gruvingenjörer, gruvmätare/mättekniker och bergmekaniker/bergtekniker. Ni jobbar nära varandra och utbyter information som ni tillsammans skapar underlag för och utarbetar planer för gruvan. Dina närmaste kollegor är geologer och ni är ett sammansvetsat team som tillsammans driver gruppen framåt.

 

Tjänsten är tillsvidare, men provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är dagtid. Det är viktigt att du vill och kan arbeta nere i gruvan.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Du har minst en kandidatexamen inom geologi, har datorvana och helst några års erfarenhet av kartering i gruva. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och har B-körkort.

 

Vi behöver en medarbetare som kan ta personligt ansvar och som ser vad som behöver göras. Du har en förmåga att hitta lösningar på problem och du har en vilja att göra saker bra. Du har lätt för att samarbeta med andra, kan tala för din sak och motivera din ståndpunkt.

 

Du vill utveckla och förbättra våra arbetsmetoder och du har ett stort intresse för att lära. Ibland inträffar oförutsedda händelser som snabbt behöver ett geologiskt utlåtande och det ställer krav på att du är flexibel.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Johan Holmberg, tf sektionschef geologi och gruvplanering, johan.holmberg@boliden.com.

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, 0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62, Scott Gordon, SACO, 0225-36023.  

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Har du frågor om ansökan kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 31 juli 2021.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvgeolog