Boliden

Gruvgeolog

till Gruvplaneringen i Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Som Gruvgeolog kommer du att arbeta med tolkning av geologiskt material och upprättande av geologiska modeller som ligger till grund för långsiktig planering av verksamheten, samt att du kommer att planera och bedriva infillborrningsprojekt som ska bearbetas och tolkas. Uppföljning av halter i bruten malm och jämförelse med plan/prognos är en annan viktig uppgift. Du kommer även att delta i utvecklingen av gruvans malmbas samt att samla in, utvärdera och presentera data i form av tolkningar och malmberäkningar. Det ingår även att ansvara för den geologiska databasen i Aitik och deltagande i olika projekt runt gruvan som rör geologi eller gruvplanering

 

Befattningen är placerad på gruvplaneringen, som har ett  tiotal medarbetare och du rapporterar till sektionschef Gruvplanering.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom geologi/naturresursteknik. Tidigare erfarenhet av gruvindustrin är ett krav och du har vana att driva borrprojekt. Erfarenhet av gruvplaneringsverktyg och 3D-modellering är meriterande. Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på engelska. Eftersom arbetet innebär ett stort eget ansvar är det viktigt att du kan arbeta självständigt. För tjänsten är B-körkort ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Martin Winsa tfn 0970-72 96 12.

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 93 33, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59.  

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden och välkomnar alla sökande! Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon.  

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Britt-Marie Persson 0970-72 96 74.

Välkommen att skicka in ditt CV med personligt brev till oss!

 

Sista ansökningsdag är den 16 april 2021.

 

Vi har gjort medieval för denna rekrytering varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.  

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 april . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 1 april

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvgeolog