Boliden

Gruvbyggare

till Renströmsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Huvudsakligen arbete på utbyggnad av media nät, vattenundanhållning, ventilation och andra anläggningsarbeten under jord. Här ingår också ansvaret för viss detaljplanering av den egna verksamheten, utgående från gruvans långsiktiga plan. Tjänsterna är en fast anställning med skiftgång K2, så kallad 7-7.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha gymnasial utbildning, gärna inom bygg- och anläggning. Du bör ha erfarenhet av formsättning/gjutning, armering, plastsvetsning och kunna hantera svets och gas. Kunskap om tryckkärl och rör gärna dokumenterat och eller kunskap om ventilations arbeten inom industri eller gruva.

 

Viktigt är en god bredd i dina kunskaper och erfarenheter och att du har en god inställning till säkerhet, vilket behövs för att kunna lösa de flesta förekommande problem och uppgifter inom området gruvbyggnad/service.

 

Har du vana att köra hjullastare (BK008), truck som t.ex. Hydrema och eller grävmaskin är det meriterande. Erfarenhet av schaktarbete och arbete på hög höjd är meriterande. Vi söker dig som kan arbeta i en liten grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Du ska kunna arbeta självständigt, utgående från en övergripande plan. God datorvana och erfarenhet från enklare planering och beredning är meriterande. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Diana Sälgström, Tel,070-241 85 93.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Jonas Lindgren, Talent Acquisition Partner, jonas.lindgren@boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 31 Oktober 2021 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Renström . Publicerat : 29 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvbyggare