Boliden

Geolog för allmän visstidsanställning

Garpenberg

Full time

JOB_007965

 

Utveckling och innovation är en del av vår vardag och vi behöver nu förstärkning under en period till vår geologiavdelning i Garpenberg. Därför söker vi en geolog som vill vara en del av vår utveckling framåt. Är du nyfiken, driven och målmedveten? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Beskrivning

Du kommer att arbeta i gruvans organisation på sektionen för geologi och gruvplanering.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kartering och provtagning av borrkärnor, samt till viss del geologiska tolkningar och uppföljning av resultat.

 

Tjänsten är en allmän visstidsanställning med start i januari 2024 till augusti 2024. Arbetstiden är dagtid förlagd ovan jord. Arbete under jord förekommer i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lätt för att lära dig nya saker, är driven och har lätt för att samarbeta med andra. Du tar egna initiativ och har förmågan att se vad som behöver göras.

 

Du har:

• Minst två års avklarade studier inom geologi/geovetenskap på universitet eller högskola.

• Goda datorkunskaper

• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift

• B-körkort

 

Tidigare erfarenhet från prospektering och gruvverksamhet är meriterande.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

Information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta chefsgeolog Johan Olsson via mail johan.olsson@boliden.com. Frågor om ansökan besvaras av Emma Svensson, HR, 070-219 41 69. Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, 0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62, Ditte Möller-Lasskogen, SACO, 070-220 06 82.

 

Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är den september 23 2023.

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer kan ske löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För ungefär en timme sedan . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 13 september

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Geolog för allmän visstidsanställning