Boliden

Framtidens Mekaniker

Har du gedigen erfarenhet som Mekaniker och har en önskan om att anta nya utmaningar i yrkeslivet? Är du en lagspelare som drivs av att jobba med mekaniskt underhåll? Då kanske just du är vår nya kollega!

 

Du ingår i ett team om 8 mekaniker och 4 svetsare, tillsammans underhåller ni en maskinpark bestående av lingrävmaskiner, hydraulgräv- och borrmaskiner. Ni utför dagliga planerade underhållsstopp samt akuta reparationer under produktionstid.

 

Ni deltar även i större revisioner av gräv- & borrmaskinerna ett par gånger per år under ”Storreparationsorganisationen” men med bibehållen skiftform.

 

Då produktion i Aitikgruvan pågår dygnet runt och året om innefattar tjänsten beredskap ett antal veckor per år.

 

Som Mekaniker kommer du även aktivt samarbeta med driftorganisationen i drift­säkerhets­­arbetet där man gemensamt bedriver ett systematiskt förbättringsarbete genom att medverka i rotorsaksanalyser av störningar för processutrustning.

 

Tjänsterna avser tillsvidare­anställ­ningar med Aitik som stationeringsort, arbetstiden är förlagd till K2-skiftgång med beredskap. Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskomm­else.

 

Vill du arbeta med en för Europaunik maskinpark så är detta tjänsten du söker.

 

Utbildning/erfarenhet       

Vi ser att du har en teknisk yrkesutbildning med inriktning mot industri och några års erfaren­het som mekaniker inom området underhåll och reparationer av maskiner inom tung industri. Tidigare erfaren­het från att jobba i underhållssystem är meriterande, samt om du har genomgått en SKF- kurs (eller mot­svar­ande) för montage av lager och/eller innehar en utbildning inom hyd­raul­ik.

 

Arbetet kräver att du kan läsa instruktionsböcker och ritningar på svenska och engelska.

 

Körkort klass B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete och även i grupp. Som person förväntas du vara underhållsorienterad och kan ta egna initiativ. Förutsättningen är att du är flexibel och ordning­sam med ett högt säkerhetstänkande. Vidare ser vi att har du en god social förmåga som gör dig till en värdefull lagspelare på arbetet.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar.

 

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av

Sektionschef Gräv- & Borrmaskin Underhåll Niklas Henriksson tfn 0970 - 72 92 94,

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn 0970 - 72 94 32.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen. Frågor angående din ansökan besvaras av Sture Holmgren 0970 - 72 91 72.

 

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022

 

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Framtidens Mekaniker