Boliden

Förrådsarbetare/Transportör, vikariat

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Som förrådsarbetare kommer du att ansvara för expediering av förrådsvaror, avsändning och mottagning av gods, inleveransregistrering i Maximo, inventering av förrådsmateriel mm. I tjänsten ingår även transport av material mellan förråd och upplagsplatser i gruvan. Skiftformen är dagtid, och du arbetar både ovan och under jord. Vikariatet avser ca ett år.

Utbildning/Erfarenhet

Du har minst gymnasial utbildning och gärna erfarenhet från arbetsområdet. Vi förutsätter att du är serviceinriktad och flexibel, kan arbeta självständigt och att samarbete och ansvarstagande är naturligt för dig. Vi kräver att du har B-körkort och helst vana av att köra gaffeltruck, hjullastare och transportbil då varorna som skall expedieras är tunga. Datorvana är ett krav, och erfarenhet av Maximo och C-körkort meriterande.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Erik Hedström, tfn 0910 -70 5111 .

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0910-77 4103.  

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 5 mars 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 5 mars . Arbetsort : Jörn

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Förrådsarbetare/Transportör, vikariat