Boliden

Förrådsarbetare, vikariat

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Som medarbetare på förrådet kommer du att tillsammans med övrig personal inom gruppen att ansvara för expediering av förrådsvaror, avsändning och mottagning av gods, inleveransregistrering i Maximo, inventering av förrådsmateriel, inköp av material och tjänster mm. Anställningen är vikariat på heltid, dagtid, under ca ett halvår.


Utbildning/Erfarenhet
Du har minst gymnasial utbildning och helst erfarenhet från arbetsområdet. Vi förutsätter att du är serviceinriktad och flexibel, du ska kunna arbeta självständigt och samarbete och ansvarstagande är naturligt för dig. Du ska kunna driva mindre projekt och problemlösning tillsammans med gruppen. Vi kräver att du har B-körkort och helst vana av att köra gaffeltruck då varorna som skall expedieras är tunga. Datorvana är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Underhållschef Malin Rosenius, tfn 0910-77 4342.


Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall 0910-77 41 03.  


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 4095.

Rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är den 30 april 2019.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 11 april

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Förrådsarbetare, vikariat