Boliden

Förrådsarbetare 50%

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Som medarbetare på förrådet kommer du att tillsammans med övrig personal inom gruppen att ansvara för expediering av förrådsvaror, avsändning och mottagning av gods, inleveransregistrering i Maximo, inventering av förrådsmateriel, inköp av material och tjänster mm. Anställningen är en halvtidstjänst dagtid ovan jord, men underjordsarbete och bilkörning under jord förekommer.


Utbildning/Erfarenhet
Du har minst gymnasial utbildning och helst erfarenhet från arbetsområdet. Vi förutsätter att du är serviceinriktad och flexibel, du ska kunna arbeta självständigt och samarbete och ansvarstagande är naturligt för dig. Truckförarutbildning och kunskap i Maximo är meriterande. Vi kräver att du har B-körkort, och du ska även ha god datavana 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Jörgen Lundmark, tfn 0910-70 5163 eller Underhållschef Erik Hedström, tfn 0910-70 5111.


Facklig information
Facklig information lämnas av Ola Holmström (IF Metall), tfn 0910-70 5144.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 5 april 2019.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Förrådsarbetare 50%