Boliden

Förrådsarbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som förrådsarbetare på Garpenbergs förråd sköter du lager och förrådshållning vilket innebär många kontakter med våra kunder, främst i samband med utlämning av gods. Du tar emot och ankomstrapporterar gods och utför kontroll av leveranser, vilket även innebär att viss lastning och lossning av gods förekommer. Inventering är en annan viktig arbetsuppgift. I arbetet ingår även en del administrativa uppgifter. 

Utbildning och Kvalifikationer

Du har gymnasiekompetens och gärna erfarenhet av förrådsarbete. Datorvana och b-körkort är ett krav. Har du teknisk erfarenhet samt truckkort är det en merit. Som förrådsarbetare i Garpenberg ska du vara serviceinriktad, vara ordningssam och trivas med stora kontaktytor. Vi ställer höga krav på bra samarbetsförmåga eftersom du kommer att jobba i grupp.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.

Vi ser gärna att tillträde sker i sep/okt, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan.Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Sektionschef för Förråd och Inköp Mikael Wassén, tfn 0225-367 79. 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Ansök via Bolidens intranät (Jag och mitt jobb/Jag vill.../Hitta lediga jobb) eller via vår hemsida www.boliden.com (Karriär/Lediga Jobb). Har du frågor om ansökan kontakta Sari Lindeman, HR på tfn 0225-369 15 eller Henrik Norgren, HR på tfn 0225-360 16.

Vi vill ha in din ansökan senast den 29 juli 2018

 Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 29 juli . Arbetsort : Garpenberg

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Förrådsarbetare