Boliden

Förrådsarbetare

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på förrådet kommer Du att ansvara för kallförråden och utelagringen. Tillsammans med övrig personal inom gruppen arbetar ni med förrådshållning av reservdelar, förnödenheter och förbrukningsartiklar. I arbetet ingår expediering av förrådsvaror, hantering av inkommande och avgående gods, transaktionsregistrering i datasystem Maximo samt förrådsoptimering och inventering av förrådsmateriel m.m. Arbetet är förlagt till dagtid.

 


Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser gärna att Du har gymnasial utbildning med inriktning mot teknik och tidigare erfarenhet från arbetsområdet är meriterande. Vi söker Dig som är serviceinriktad och flexibel, har bra sifferminne och ordningssinne. Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt, samtidigt som Du har god samarbetsförmåga och bidrar till en positiv arbetsplats. Ett krav är att du har B-körkort och helst av att köra gaffeltruck och travers då varorna som skall expedieras är tunga. Du bör ha god fysik då tunga arbetsmoment förekommer. Datorvana är ett krav och erfarenhet av Maximo är meriterande.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 


Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Ulrika Brännholm, 0970-72 96 65.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 


Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04.

 

Sista ansökningsdatum är 1 december 2019.

 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 5 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Förrådsarbetare