Boliden

Fordonsmekaniker

till Rönnskär

 

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka vårt arbetslag med mekaniker på vår fordonsverkstad på Rönnskär, avdelningen servar med att åtgärda fel i anläggningarna och utföra förebyggande underhåll över hela verksamhetsområdet.

 

Service och underhåll av samtliga ca: 100 fordon. Arbetet bedrivs huvudsakligen i verkstaden, men även reparationer ute förekommer. Olika skiftformer kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Du ska ha minst gymnasial utbildning med fordonsteknisk inriktning. Erfarenhet från service och underhåll av hjullastare och lastbilar är meriterande. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Körkort lägst klass B är ett krav

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta

Patrik Andersson, patrik.andersson@boliden.com

tfn 0910-77 33 66

 

Kjell Svensson, kjell.svensson@boliden.com

tfn 0910-77 34 99

 

Facklig information

Facklig information lämnas av

Johan Widmark, IF Metall

tfn 0910-77 32 85

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Tomas Vidmark, Human Resources, tfn 0910-77 09 82, E-mail: tomas.vidmark@ext.boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 September 2020

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 10 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker