Boliden

Fordonsmekaniker

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla. Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en fordonsmekaniker till vår avdelning för underhåll, mobila maskiner i Garpenbergs gruva. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och underhåll av våra mobila maskiner. Arbetet utförs till stora delar på våra verkstäder under jord men vissa akuta arbeten görs ute i gruvan. På verkstäderna arbetar du med tvättade maskiner i moderna och välutrustade lokaler.

Arbetet sker till stor del i ett team bestående av två personer vilket ställer krav på förmåga att kunna arbeta i grupp, men även ensamarbete förekommer. Som fordonsmekaniker deltar du även i arbetet med reservdelshantering och övriga förbättringsarbeten.

Tjänsten är en tillsvidare, men provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid/skiftgång under jord.

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete som mekaniker av tunga fordon. Utbildning inom området är meriterande. Du bör även ha goda kunskaper om elektronik. Grundläggande kunskaper i hydraulik och svetsning är meriterande. Maximo eller erfarenhet av annat underhållssystem är även meriterande, så väl som arbete med reservdelshantering och arbete med strukturerat förbättringsarbete.

Personalen i fordonsverkstaden arbetar aktivt med 5S och är delaktiga i förbättringsarbetet för att utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid att du är ordningsam, skyddsmedveten och självständig samt att du har lätt för att samarbeta.


Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Fredrik Wester, arbetsledare tel. 0225-361 04. 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33.   

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, 0225-36954.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 
Vi vill ha in din ansökan senast den 16 augusti 2020. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 


Om företaget

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

Gruvan i Garpenberg är Sveriges äldsta i drift, med en historia från 375 f.kr. Här bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 21 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker