Boliden

Fordonsmekaniker

Att jobba som Mekaniker hos oss är ett roligt och varierande arbete! Hos oss jobbar du under jord till största del i en spännande miljö med arbetsuppgifter som både innefattar praktiskt arbete men även administrativa uppgifter. Kort och gott – är du en person som instämmer i att omväxling förnöjer så har du definitivt hittat rätt! 

Vill du jobba i ett företag med stark säkerhetskultur, bra värderingar och givande sociala kontakter? 

 

På morgonen så lägger vi upp en plan över vad som behöver göras under dagen, sedan är det upp till dig att strukturera din arbetsdag på ett sätt som gynnar effektivitet samt dig och dina kollegor förstås. 

 

Vår förhoppning är att våra medarbetare ska stanna länge hos oss och vi har bra samarbeten där vi jobbar tillsammans. 

 

 

Är du intresserad av felsökning?

Som fordonsmekaniker hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra service och reparationer, vi har arbetsinstruktioner och använder felsökningsmetodik både med hjälp av dator och manuellt. Vi jobbar med Lean som grund dvs med 5S-metoden & förbättringsarbeten med hjälp av A3-modellen.

 

För att trivas som Mekaniker hos oss tror vi att du har ett intresse för teknik och datorvana. Du är praktisk och gillar samtidigt att arbeta med förbättringsarbeten och dokumentation. Du har gymnasial utbildning, gärna inom drift och underhåll eller mekaniskt underhåll. Vi ser det som en fördel om du har några års erfarenhet från gruvbranschen eller tidigare arbetat med service och underhåll för tunga fordon. Körkort B är ett krav. 

 

Vi arbetar skiftgång K2 7+7,förmiddag och eftermiddag. Tjänsten är tillsvidare.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta arbetsledare Hans Wikman 0910-70 57 24 eller 070-266 83 46, eller Malin Rosenius 0910-77 43 42.

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), 0910-77 4103.

 

 

Ansökan

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Bergvall, HR, 0910-70 57 70.

 

Vi kommer göra löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är den 3 Mars 2019.

 


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 mars . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker