Boliden

Fordonsmekaniker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Service och underhåll av samtliga fordon och gruvmaskiner, med undantag för bilar avsedda för persontransport. Arbetet bedrivs huvudsakligen i verkstaden på 880 meters nivå, men även reparationer ute på brytningsrummen förekommer. Som fordonsmekaniker i Kristineberg jobbar man skiftgång, som för närvarande är K2, s.k. 7-7.


Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha gymnasial utbildning, helst fordonsteknisk. Erfarenhet från service och underhåll av större entreprenadmaskiner, samt goda kunskaper av fordonselektronik och hydraulik är meriterande. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalitet, noggrannhet, prestation och ordning och reda är av största vikt. Du ska visa engagemang, kunna ta ansvar och jobba med ständiga förbättringar B-körkort är ett krav. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Anton Hedström, tfn 0910-70 5125 eller Underhållschef Erik Hedström, tfn 0910-70 5111.


Facklig information
Facklig information lämnas av Ola Holmström (IF Metall), tfn 0910-70 5144.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Rekryteringen kan ske löpande, men vi vill ha in din ansökan senast den 15 augusti 2019.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 17 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker