Boliden

Fordonsmekaniker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och underhåll av tunga maskiner dvs mobila maskiner lastmaskiner och lastbilar. Arbetet utförs till stora delar på våra verkstäder under jord men vissa akuta arbeten görs ute i gruvan. Arbetet sker till stor del i ett team bestående av två personer vilket ställer krav på förmåga att kunna arbeta i grupp, men även ensamarbete förekommer. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning under jord. Arbetstiden är dagtid/skiftgång. Vi tillämpar provanställning.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, fordonsprogrammet. Ett krav är att du har en dokumenterad erfarenhet av arbete som mekaniker av tunga fordon såsom lastmaskiner/lastbilar. Du bör även ha goda kunskaper om hydraulik och elektronik. Grundläggande kunskaper i svetsning är meriterande. 

Personalen i fordonsverkstaden arbetar aktivt med 5S och är delaktiga i förbättringsarbetet för att utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid att du är ordningsam, skyddsmedveten och självständig samt att du har lätt för att samarbeta.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.

Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Malin Gidlöv, arbetsledare tel. 0225-367 63.

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Ulf Gustafsson, IF Metall, tfn 0225-360 33. 

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Ansök via Bolidens intranät (Jag och mitt jobb/Jag vill.../Hitta lediga jobb) eller via vår hemsida www.boliden.com (Karriär/Lediga Jobb). Har du frågor om ansökan kontakta Sari Lindeman, HR, tfn 0225-369 15

 

Välkommen med din ansökan senast den 1 september 2018.

 

 

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare iSverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 september . Arbetsort : Garpenberg

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker